WebP na PNG

100% Po Stronie Klienta

WebP na PNG konwertuje obrazy WebP na bezstratne pliki PNG działające w każdym edytorze i aplikacji. Działa całkowicie w Twojej przeglądarce, więc Twoje dane są przetwarzane lokalnie w pamięci i nigdy nie są przesyłane na serwer. Jest w 100% darmowe i nie wymaga rejestracji ani konta.

Animowane pliki WebP są konwertowane z użyciem pierwszej klatki.

O formacie WebP Image (WEBP)

Typ MIME
image/webp
Kompresja
Stratna lub bezstratna (konfigurowalna)
Przezroczystość
Obsługiwana

O formacie Portable Network Graphic (PNG)

Typ MIME
image/png
Kompresja
Bezstratna
Przezroczystość
Obsługiwana

Jak korzystać z WebP na PNG

  1. 1

    Otwórz WebP na PNG

    Dodaj plik lub wprowadź dane w obszarze roboczym WebP na PNG powyżej. Przeciąganie i upuszczanie działa, a nic nie jest przesyłane.

  2. 2

    Wybierz opcje

    Dostosuj potrzebne ustawienia, takie jak kolejność, jakość, rozmiar czy format. Resztę narzędzie wykonuje na Twoim urządzeniu.

  3. 3

    Przetwórz i zapisz

    Uruchom WebP na PNG i pobierz lub skopiuj wynik. Dzieje się to natychmiast w Twojej przeglądarce, a Twoje dane pozostają prywatne.

Narzędzia w Przeglądarce a Narzędzia Serwerowe

Porównanie przetwarzania po stronie klienta w przeglądarce z tradycyjnymi procesorami serwerowymi
FunkcjaAnyTool Studio (w przeglądarce)Tradycyjne rozwiązanie serwerowe
PrywatnośćPliki pozostają na Twoim urządzeniu i nigdy nie są przesyłane.Pliki są przesyłane i przetwarzane na zewnętrznym serwerze.
SzybkośćBrak oczekiwania na przesyłanie czy pobieranie; szybkość zależy od Twojego urządzenia.Czas przesyłania i pobierania rośnie wraz z rozmiarem pliku i szybkością połączenia.
Limity rozmiaru plikuBrak narzuconego limitu; ograniczenie stanowi pamięć Twojego urządzenia.Zwykle ograniczone na plik lub zadanie, z wyższymi limitami w płatnych planach.
Wymagane kontoBez rejestracji i logowania.Często wymagane przy większych plikach lub częstym korzystaniu.
Przechowywanie danychNic do przechowywania; dane są usuwane z pamięci.Pliki mogą być przechowywane przez pewien czas przed usunięciem.

Najczęściej Zadawane Pytania